Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σόφι η καμηλοπάρδαλη

Η Σόφι η καμηλοπάρδαλη είναι το πιο δημοφιλές πρώτο παιχνίδι του παιδιού, γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και πολύ γρήγορα έγινε το απαραίτητο παιχνίδι για κάθε οικογένεια στη Γαλλία και αργότερα σε όλο το κόσμο. 

Είναι σχεδιασμένη, ώστε να ερεθίζει όλες τις αισθήσεις του μωρού, αλλά και να καταπραϋνει τα ούλα του. Αυτό είναι κάτι που πολύ γρήγορα το παρατηρούν οι μαμάδες και έτσι ο θρύλος της Σόφι, από μαμά σε μαμά εξαπλώνεται! Φτιαγμένη από 100% φυσικό καουτσούκ, μαλακό και ευέλικτο και με μη τοξικά χρώματα, είναι το ασφαλέστερο και πιο φυσικό παιχνίδι που μπορείτε να χαρίσετε στο μωρό σας, ειδικά όταν τα δοντάκια του το έχουν ανάγκη! 

Είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι πια στον κόσμο μας, όπου όλα παράγονται μαζικά, που συνεχίζει να παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο και στο χέρι! Ναι η Σόφι είναι χειροποίητη και για την κατασκευή της απαιτούνται 14 ξεχωριστά στάδια κατασκευής! Λυγερή, εύκαμπτη και μαλακή, γίνεται η αγαπημένη του μωρού που τη ζουλά και τη δαγκώνει με απόλυτη ασφάλεια! Αξιαγάπητη και διασκεδαστική, βγάζει τσιριχτές φωνούλες όταν ζουλιέται!!!

Η Σόφι επίσης κυκλοφορεί σε πιπίλες, κουδουνίστρες, παιχνίδια για το μπάνιο, λαμπάκια για την νύκτα, προίκα παιδικού κρεβατιού, μουσική πολυθρόνα, κουταλάκια, πιρουνάκια, ποτηράκια, πιατάκια, δοχεία φαγητού, μπουρνουζάκι, κουβερτούλες, μαξιλαράκια και άλλα τόσα πολλά πραγματάκια που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. 

Την γλυκιά Σόφι για τις Κύπριες μαμάδες θα την βρείτε στα καταστήματα A.G ZORPAS “MIKY” LTD.

Στη Λευκωσία:
Διεύθυνση: Αθηνών 62, Στρόβολος
Tηλέφωνο: +357 22 316882
Φαξ: +357 22 316891

Στη Λάρνακα:
Διεύθυνση: Παρά το Κυκλικό Κόμβο Αραδίπου
Τηλέφωνο: +357 24 531146


Για την διαδικτυακή της σελίδα (για να δείτε ΟΛΑ τα προϊόντα Σόφι) πατήστε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου